DUYURU!

GÜMÜŞ MOR ALEV ( GMA)  TOPLU UZAKTAN UYUMLAMASI

21 Mart 2014 ( Cuma ) tarihinde ,saat 22.00 'da Gümüş Mor Alev ( GMA) enerjisi  uzaktan toplu uyumlama yapılacaktır.Tarih itibariyle baharın başlangıcı sayılan ve enerjisel anlamda özel bir zaman olduğunu düşündüğüm bu uyumlamayı kaçırmamanızı öneririm.
(Son başvuru tarihi 20 Mart 2014)

Yaklaşık 10 senedir bu işi yapmaktayım.Bu güne kadar gerek yurt içinde gerekse yurt dışında binlerce insana uyumlama yaparak ,onların hayatlarına güzel bir şekilde dokunduk ve çok güzel geribildirimler aldık.Neden sizin hayatınızda da bu güzellikler ve pozitif dönüşümler olmasın?
Gümüş Mor Alev enerjisi dönüştürücü etkisiyle muhteşem bir enerjidir.Bu enerjiyi yaşamınızın her alanında kullanarak,harika deneyimler yaşayabilirsiniz.Bu enerjide herhangi bir sınır yoktur.Bir duygu,bir düşünce,nesne,mekan ,olay vs..gibi her nevi oluş için,şimdide,geçmişte ve gelecekte GMA enerjisiyle çalışabilir,etkilerini pozitif olarak gözlemleyebilirsiniz. Gümüş Mor Alev ile ilgili daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak için, bloğumda daha önce yazdığım ''Gümüş Mor Alev Enerjisi'' başlıklı yazıyı okuyabilirsiniz.

Biliyoruz ki enerjiler zamandan ve mekandan bağımsız çalışır.Dolayısıyla uzaktan uyumlama ile yakından uyumlama arasında hiç bir fark yoktur.Uyumlamaya kendi evinizden rahat bir şekilde katılacaksınız.

Uyumlamadan önce ılık bir duş almanızı öneririm.
Uyumlanma aşamasında üzerinizdeki tüm metal takıları çıkarın.
Bulunduğunuz odada ya da mekanda elektronik aletlerin olmamasına dikkat edin.
İnisiasyondan 15 dakika önce rahat bir yere uzanın ve gevşeyin.Gözlerinizi kapatın.
Kollarınız ve ayaklarınız çapraz bir şekilde olmamalı.Enerjinin rahat akması açısından bu önemli.
Uyumlanmaya 5 dakika kala niyetinizi edin.Niyetiniz;''Semra Mutlu kanalı ile bana  gönderilen Gümüş Mor Alev uyumlamasını almaya hazırım ve sevgiyle kabul ediyorum''şeklinde olmalıdır.
Uyumlamanız 20 dakika kadar sürecektir.
Uyumlama bitince yaşadığınız deneyimlerinizi paylaşmak için e-mail atabilirsiniz.
Uyumlama sonrası çalışma notları mail adresinize gönderilecektir.
Siz de bu uyumlamayı aldıktan sonra başkalarını bu enerjiye uyumlayabileceksiniz.

Uyumlama ücreti 150 TL.'dir.Katılmak isteyenler ,aşağıda vereceğim hesap numarasına banka havalesi yaparak, dekont bilgilerini  ve ad -soyad ile birlikte yaşadıkları şehrin bilgilerini semramutlu1535@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.Sevgilerimle,uyumlamanız sizin ve bütünün hayrına olsun..

Semra Mutlu
T.C. ZİRAAT BANKASI
Hesap No:2184-55799418-5001
İban no:TR91 0001 0021 8455 7994 1850 01

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder