Çekim Yasasını Harekete Geçirin..






Bir dileğiniz ya da  hedefiniz var ve ''nasıl gerçekleştirebilirim'' diyorsanız ,size bununla ilgili bazı ipuçları vermek istiyorum.Bunları uyguladığınızda hedefinize doğru giden yolu açacaksınız:


1.Dileğim gerçekleşecek mi,gerçekleşmeyecek mi diye asla endişelenmeyin.Endişe negatif bir enerjidir.Bir yandan pozitif düşünürken,diğer yandan negatif etki ile dileğinizi bloke edersiniz.Sonuçta kaybedeceğiniz hiçbir şey yok.Dileğinizi dileyin ve serbest bırakın.

2.Dileğinizi ya da hedefinizi en ince ayrıntısına kadar yazın.Bir dilek defteriniz olsun.Sanki ona sahip olmuşsunuz gibi hissederek yazmalısınız.Yazının gücü inanılmazdır.

3.Hedefinizle ilgili harekete geçin.Elinizden ne geliyorsa imkanlarınız dahilinde yapın.Kendinize inanın ve güvenin.Asla pes etmek yok,bıkmak yok.Sabırlı olmalısınız.Her şey en uygun zamanda ve en uygun koşulda olur.Hedefinize engel koyacak tek kişi sizsiniz,gerçekleştirecek olan yine siz.Sizin ve herkesin hayrına olmasını isteyin.

4.Düşüncelerinizi temiz tutun.Olumluya odaklanın.Çünkü düşünceleriniz geleceğinizi oluşturuyor farkında olun.

5.Kimseyi eleştirmeyin,yargılamayın,kınamayın.Dedikodu yapmayın.Sizden çıkan enerji,size yine geri dönecektir.Bunu unutmayın.

6.Hayatta herşey her zaman istediğimiz gibi olmayabilir.İnişler olduğu kadar ,çıkışlar da olacaktır.Her ne oluyorsa olsun bizim hayrımızadır.Biz bunu anlayamasak da evrende olan her şeyin bir sebebi vardır.Olanı kabule geçin.İsyan etmeyin.

7.Affedin,arının,arının.Geçmişinizi,kendinizi,sizi üzenleri,suçladığınız herkesi kendi içinizde affedin.Bunu onların bilmesine gerek yok.Affederek kendinizi yüklerden arındırır ve özgürleştirirsiniz.Affedememek sizin dileklerinizin gerçekleşmesini de engelleyebilir ya da zorlaştırabilir.Hayatınızda zorluklar,sorunlar,blokajlar yaratabilir.Affettikçe önünüzün açıldığını,hafiflediğinizi deneyimleyeceksiniz.

8.Şükredin,teşekkür edin sahip olduğunuz her şey için.Şükredecek o kadar çok şey var ki hayatımızda.Nefes alabiliyoruz,gözümüz görüyor,kulağımız duyuyor ve daha bir çok şey.Şükretmek hayatımızdaki güzel şeyleri çoğaltır.

9.Saf inançla ve gerçekleşeceğine inanarak,şüphe duymadan isteğinizi iletin Yüce Yaradan'a.O bizim hep yanımızda.Bizi asla terketmiş değil.Ve bizi koşulsuz bir sevgiyle seviyor.Duanızı kabul edeceğine inanarak dileyin her ne diliyorsanız.Ve teşekkür edin.

10.Olumlamalar yapın.En az 21 gün devam edin.Bilinçaltını olumlamalarla pozitife odaklarsınız ve inandırırsınız.Dileğinizle ilgili resimler bulun ve bir dilek panosu oluşturun.Her zaman gördüğünüz bir yere asın.

11.Her gece uyumadan önce dileğinizi gözünüzde canlandırın.Tüm duyularınızla hissedin.Gerçekleştiğini hayal edin.Gerçekleştiğinde siz neler yapıyor olacaksınız?En ince ayrıntısına kadar görün,duyun,hissedin.Bu çok önemli bir çalışmadır.

12.Kendinizi sevin,kendinizi her halinizle olduğunuz gibi sevin ve kabul edin.Siz yaratılmış olan en mükemmel,en mucizevi varlıksınız.Sizden bir tane daha yok bu evrende.Bunun farkındalığıyla sevin kendinizi ve şükredin.Canlıları sevin,hayatı sevin.Sevgi frekansı en yüksek enerjidir.Sevgi enerjisine odaklandıkça ,hayatınıza o frekansla eşdeğer olayları,durumları,kişileri çekersiniz.

13.Negatif enerjili ortamlardan,enerjinizi düşüren insanlardan uzak durun.Böyle durumlarda kendinizi korumaya almak için,kendinizi mor renkli bir balonun içinde olduğunuzu imgeleyebilirsiniz.

Yaşam her şeye rağmen güzel ve değerli.Yaşadığınız her anın değerini bilin.Hayatın içinde olumsuzlukları görmek yerine,odağımızı güzelliklere yöneltelim ve bu şekilde yaşamımızda güzellikleri deneyimleyelim.Sevgi ve ışıkla..

Semra MUTLU

NLP Master Trainer,Yaşam Koçu,

Reiki Master,Kişisel Gelişim ve

İletişim Uzmanı

https://twitter.com/NlpTrainerr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder