REİKİ
                

Kendi İçinize Yapacağınız Yolculuk İçin Harika Bir Başlangıç!!
Reiki,’’Evrensel Yaşam Enerjisi’’anlamına gelen Japonca bir kelimedir.Reiki tarihi çok eski olmasına rağmen,çoktan unutulmuş olan bu evrensel enerjiyi günümüze taşıyan en önemli kişi Dr.Mikao Usui’dir.21 günlük oruç ve meditasyon döneminden sonra Dr.Usui,Reiki Şifa Enerjisini nakletme ve diğer insanların bu enerjiye kanal olmaları için yardım etme becerisini kazanmıştır.Ve o andan itibaren Reiki,sonsuz bir zincir içinde ,hocadan öğrenciye verilerek gelişmektedir.

Reiki evrensel bir enerjidir ve hiç kimsenin tekelinde değildir.Hiç bir dinle,ırkla,tarikatla,kiliseyle bağlantısı yoktur.Her dine mensup herkes tarafından uygulanabilir.Reiki ile herkes kendinin ve çevresinin şifacısı olabilir.
Reiki,bilinen tüm klasik ve alternatif tıp yöntemlerinde destekleyici olarak uygulanabilir.Hasta olan bölgedeki negatif enerjiyi alıp,pozitif enerji vererek oradaki ağrıyı alır,şifalandırır.Kendinize,çevrenizdeki insanlara,bitkilerinize ,evcil hayvanlarınıza,içtiğiniz suya,yediğiniz yemeğe kadar herşeyi Reiki ile şifalandırabilirsiniz.Zihinsel ve bedensel gerginliklerinizden,olumsuz bastırılmış duygularınızdan kurtulabilirsiniz.Sezgilerinizi güçlendirir,ruhsal farkındalığınızın artmasını sağlar.Reiki ile dengeli bir yaşam tarzı geliştirirsiniz.Enerjisel tıkanıklıklarınızı giderip,toksinlerin atılmasını sağlar.Derin bir rahatlama duygusu verir.Faydaları sadece bunlarla sınırlı kalmayıp,hayatınızda her anlamda mucizeler yaratan mükemmel bir şifa enerjisidir Reiki.
Bir kişinin Reiki uygulayıcısı(kanalı)olabilmesi için mutlaka bir Reiki Master tarafından bu enerjiye uyumlanması yani inisiye olması gerekir.Uyumlama ya da inisiyasyon toplumumuzda ‘’el verme’’olarak da bilinir.Reikiyi diğer elle şifa verme yöntemlerinden ayıran özellik bu uyumlama sürecidir.
Biliyoruz ki evrendeki herşey bir enerjiden oluşmuştur.Bizler aslında sürekli titreşen enerji formlarıyız.Ve enerji formunda zamanın ya da mekanın hiç önemi yoktur.Reikiye uzaktan da
uyumlanabilirsiniz.Reiki ile tanıştığınızda hayatınızda gerçekten büyük değişimler olacak.Kendinizle ve evrenle bütünleşebilmenin farkına varacaksınız..
Sevgi ve ışık yolunuzu aydınlatsın.


Semra MUTLU

NLP Master Trainer,Yaşam Koçu,

Reiki Master,Kişisel Gelişim ve

İletişim Uzmanı



1 yorum:

  1. Günümüzde merak edilen bir alanda ustaca kaleme alınmış ,kompakt ve öz bir bilgilendirme olmuş.Tebrik ediyorum.Yazılarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Başarılar..

    YanıtlaSil